Selectie turnen
1. Wedstrijden en datums 2. Inschrijfgelden 3 .  4.
5.

6.

Uitslagen turnwedstrijden

Vandaag 2 februari de eerste voorwedstrijd nts c gehad in Bellingwolde.
Vijf meisjes hebben deel genomen aan de wedstrijden. Janiek en Noa deden hun wedstrijd in baan 1.instap D2 en Angelina, Lieke en Femke deden hun wedstrijd in baan 2 pupil 1 D2. Voor 4 van de 5 meisjes was het hun allereerste turnwedstrijd. Dus de zenuwen waren te voelen en daardoor was er af en toe natuurlijk een foutje. Maar iedereen heeft het hartstikke goed gedaan dat gaf resultaten tussen de 11 de en 18 de plaats.
Ik ben super trots op de meisjes, op naar de volgende wedstrijd. Groet juf Marjan.

Gisteren 9 maart was het zover. De eerste voorwedstrijd NTS B. In Loppersum.
De meisjes jeugd en senior moesten aan de slag.
In de eerste wedstrijd van de dag. Behaalde Thalita van der Sluis na een zeer mooie wedstrijd het zilver. In de tweede wedstrijd van de dag. Was het de beurt aan Lyndsey van Langen. Zij draaide een goede wedstrijd met hier en daar nog wat foutjes en behaalde de 11 de plek. In de laatste wedstrijd van de dag was het de beurt aan Jolien van der Krogt en Elise Schrikkema. Beide dames turnde een nette wedstrijd en Jolien behaalde daarvoor het goud en Elise het zilver.. Een mooie dag waarin alle meisjes weer hun uiterste best hebben gedaan. We willen heel graag ook het jurylid bedanken dat voor ons heeft gejureerd. Ik ben trots op de meiden en we gaan weer vol goede moed trainen voor de volgende wedstrijd 👍🤸‍.

geen6geen7

Vandaag 23 maart was het voor de meisjes instap en pupil. (Noa, Janiek, Lieke en Angelina) tijd voor hun tweede nts c. wedstrijd. Dit keer ging de reis naar 2 de exloermond. Het was een leuke en gezellige wedstrijd en alle meisjes hebben weer hun uiterste best gedaan. Helaas waren de medailles nog niet binnen bereik maar alle turnsters hebben duidelijk weer een stap vooruit gemaakt. Ik ben trots op de meisjes en we gaan weer lekker door trainen en nieuwe onderdelen leren.

geen8

Vandaag 14 april was het weer de beurt aan de NTS B meiden om hun kunsten te laten zien op de tweede voorwedstrijd in Uithuizen.
De dag begon met Thalita van der sluis. Die een mooie derde plek behaalde bij de senioren E. Daarna was het de beurt aan lyndsey van langen. Jeugd D.2.De concurrentie was voor lyndsey nog een maatje te groot maar ze heeft weer goed haar best gedaan en mag trots zijn op zichzelf! In de namiddag waren de meiden senior F. Aan de beurt. Elise Schrikkema en Jolien van der krogt knokten om de drie podium plaatsen en werden eerste en tweede.  Ben weer super trots op de meiden 👍
geen11geen9geen10

Afgelopen weekend 11 mei was het tijd voor de Provinciale Kampioenschappen nts B en C in Uithuizen.
Drie meisjes van MidOost hadden zich geplaatst voor de finale.
De dag begon met senior F. Jolien van der Krogt en Elise Schrikkema. De dames gingen beide goed van start met een mooie brug oefening. Daarna volgde de balk en helaas voor Elise ging die niet zo lekker. Beide dames hadden een mooie vloer oefening. Bij sprong ging het mis bij Elise. Die had haar dag niet. Jolien turnde een stabiele wedstrijd en heeft daardoor heel knap de 3 de plek behaald. Elise werd 7 de.
De volgende wedstrijd was senior E. Thalita van der Sluis aan de beurt. Thalita turnde een hele mooie wedstrijd en behaalde daar zeer verdiend een gouden plak mee en is daarmee provinciaal kampioen geworden. Ik ben super trots op de meiden. Dit was de laatste wedstrijd van dit seizoen. Op naar volgend jaar.

geen12geen13

Datum Plaats Soort

1e voorwedstrijd nts b groep 2

2e voorwedstrijd nts b groep 2

1e voorwedstrijd nts c groep 2

2e voorwedstrijd nts c groep 2

Prov. Kampioenschap nts b & nts c

2. Inschrijfgelden

De inschrijfgelden voor de turnwedstrijden worden via incasso ge´nd.
Als je bent ingeschreven voor een wedstrijd en je kan niet meedoen ben je wel inschrijfgeld verschuldigd.

datum Bedrag Incasso datum
turnpakje