Selectie turnen
1. Wedstrijden en datums 2. Inschrijfgelden 3 .  4.
5.

6.

Uitslagen turnwedstrijden

Vandaag 2 februari de eerste voorwedstrijd nts c gehad in Bellingwolde.
Vijf meisjes hebben deel genomen aan de wedstrijden. Janiek en Noa deden hun wedstrijd in baan 1.instap D2 en Angelina, Lieke en Femke deden hun wedstrijd in baan 2 pupil 1 D2. Voor 4 van de 5 meisjes was het hun allereerste turnwedstrijd. Dus de zenuwen waren te voelen en daardoor was er af en toe natuurlijk een foutje. Maar iedereen heeft het hartstikke goed gedaan dat gaf resultaten tussen de 11 de en 18 de plaats.
Ik ben super trots op de meisjes, op naar de volgende wedstrijd. Groet juf Marjan.

Gisteren 9 maart was het zover. De eerste voorwedstrijd NTS B. In Loppersum.
De meisjes jeugd en senior moesten aan de slag.
In de eerste wedstrijd van de dag. Behaalde Thalita van der Sluis na een zeer mooie wedstrijd het zilver. In de tweede wedstrijd van de dag. Was het de beurt aan Lyndsey van Langen. Zij draaide een goede wedstrijd met hier en daar nog wat foutjes en behaalde de 11 de plek. In de laatste wedstrijd van de dag was het de beurt aan Jolien van der Krogt en Elise Schrikkema. Beide dames turnde een nette wedstrijd en Jolien behaalde daarvoor het goud en Elise het zilver.. Een mooie dag waarin alle meisjes weer hun uiterste best hebben gedaan. We willen heel graag ook het jurylid bedanken dat voor ons heeft gejureerd. Ik ben trots op de meiden en we gaan weer vol goede moed trainen voor de volgende wedstrijd 👍🤸‍.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan en schoenenAfbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen

Vandaag 23 maart was het voor de meisjes instap en pupil. (Noa, Janiek, Lieke en Angelina) tijd voor hun tweede nts c. wedstrijd. Dit keer ging de reis naar 2 de exloermond. Het was een leuke en gezellige wedstrijd en alle meisjes hebben weer hun uiterste best gedaan. Helaas waren de medailles nog niet binnen bereik maar alle turnsters hebben duidelijk weer een stap vooruit gemaakt. Ik ben trots op de meisjes en we gaan weer lekker door trainen en nieuwe onderdelen leren.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen

Vandaag 14 april was het weer de beurt aan de NTS B meiden om hun kunsten te laten zien op de tweede voorwedstrijd in Uithuizen.
De dag begon met Thalita van der sluis. Die een mooie derde plek behaalde bij de senioren E. Daarna was het de beurt aan lyndsey van langen. Jeugd D.2.De concurrentie was voor lyndsey nog een maatje te groot maar ze heeft weer goed haar best gedaan en mag trots zijn op zichzelf! In de namiddag waren de meiden senior F. Aan de beurt. Elise Schrikkema en Jolien van der krogt knokten om de drie podium plaatsen en werden eerste en tweede.  Ben weer super trots op de meiden 👍

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen, schoenen en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staanAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan

Datum Plaats Soort
09-03-2019 Loppersum 1e voorwedstrijd nts b groep 2
14-04-2019 Uithuizen 2e voorwedstrijd nts b groep 2
02-02-2019 Bellingwolde 1e voorwedstrijd nts c groep 2
23-03-2019 2e Exloermond 2e voorwedstrijd nts c groep 2
11-05-2019 Uithuizen Prov. Kampioenschap nts b & nts c

2. Inschrijfgelden

De inschrijfgelden voor de turnwedstrijden worden via incasso gend.
Als je bent ingeschreven voor een wedstrijd en je kan niet meedoen ben je wel inschrijfgeld verschuldigd.

datum Bedrag Incasso datum
turnpakje