1. Nieuw aanbod
4.
5.  6.   7.
8.Clublied

1. S.V.MidOost start met ouderengym en free running.

De sportvereniging MidOost heeft haar aanbod voor het nieuwe seizoen weer klaar! Naast het bekende aanbod van gym, turnen, acro en zumba etc. willen we dit jaar starten met 2 nieuwe sportieve activiteiten, te weten ouderengym en free running.

De ouderengym is bedoelt voor de 65 plusser die toch een uurtje in de week lekker sportief en gezond bezig wil zijn met allerlei sportieve en recreatieve activiteiten in de sportzaal.

De Free Running les is natuurlijk spectaculair en uitdagend en uitstekend geschikt voor de sportieve meisjes en jongens die met salto’s en sprongen hun energie kwijt willen. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar!

Uiteraard biedt MidOost voor de volwassenen ook nog steeds recreatief volleybal (dames en heren) , Total body fit en Yoga aan.

Voor de allerjongsten is er op de vrijdagochtend “ouder en kind gym”( 2 ˝ tot 4 jaar) en op de woensdag de kleutergym (groep 1 en 2 basisschool).

Al met al een sportief aanbod waar iedereen iets van zijn gading kan vinden! Alle lessen vinden plaats in de prachtige sporthal de Rietkraag.
Onder het kopje lestijden
vindt u alle dagen en tijden. Uiteraard mag u de eerste 2 lessen komen kijken en meedoen zonder verdere verplichtingen.

Komt u ook?

atjes/yoga%20afbeelding%20hande

8.Clublied

SV MidOost lied

In ’t noorden van ’t land
ligt het mooie Oldambt.

De dorpen zijn klein
maar ze gaan hand in hand.

Oostwold en Midwold
Sporten met veel plezier.

Gym, volleybal, acro alles kun je hier.

Refrein:
Rek, strek, duik, spring, zit en sta weer op.
voel je op en top,
Rek, strek, duik spring, zit en sta weer op,
doe met ons mee,

De krimp is geweest
onze club groeit nog steeds.

Sporten in de hal
op muziek of met een bal.

Kom uit je luie stoel
want bewegen is ons doel.

Doe met ons mee,
samen sporten is oké.