ACTIVITEITEN

Paaseieren aktie

Ieder jaar houden we in maart/april een paaseieren actie in Midwolda en Oostwold.
   Dit doen we met behulp van zoveel mogelijk leden en hun ouders en proberen zo de contributie zo laag mogelijk te houden.

Clubkampioenschappen

Ieder jaar wordt er een clubkampioenschap georganiseerd voor de selectie turnmeisjes van MidOost.
Op die dag mogen de meisjes hun oefeningen aan ouders, opa en oma, familie en vrienden laten zien.
Het is een ontspannen wedstrijd in onze eigen sporthal. Iedereen krijgt een diploma en een medaille. Het is vaak tevens de afsluiting van het turnseizoe

Ledenjaarvergadering

Ieder jaar houden we een ledenjaarvergadering waarbij we de leden informeren over de activiteiten van het afgelopen jaar, en waar we ook graag reacties en opmerkingen van de leden horen om zo S.V. MidOost tot een bloeiende en gezellige vereniging te maken waar iedereen zich thuis voelt.