ACTIVITEITEN

Airtumbling diplomaturnen

Air Tumblingbaan.
De antieke lange mat wordt vervangen door de airtumblingbaan en is bij uitstek geschikt voor het aanleren,verbeteren en toepassen van kracht en lenigheidsoefeningen.
Door een verend acrobatiek - luchtkussen van 2.40 meter breed
en 12 meter lang wordt 'lange mat' turnen echt leuk !Het toestel opent de weg naar ongekende mogelijkheden.

Airtumbling diploma turnen.
Een kant en klaar volg- en beloningssysteem waarbij de gymnasten een uitdagende leerroute kunnen volgen met drie niveaus; brons, zilver en goud.

ZumbAtomic kaart

ZumbAtomic is Zumba aangepast voor kinderen.
We veranderen de "sexy moves" naar "schattige moves", we gebruiken aangepaste muziek en we werken met aanwezigheidskaarten.

Na aanmelding krijgt de "ZumbAtomic Star" een kaart. Iedere keer dat een "ZumbAtomic Star" meedoet aan de les mag hij/zij een rondje inkleuren op zijn/haar kaart.
Na 10 lessen is de kaart vol. Dan mag hij/zij een cadeautje uitzoeken. Dat zijn Zumba armbandjes, het zijn iedere keer andere armbandjes aangezien het assortiment van Zumba ook steeds veranderd.

Paaseierenaktie

Ieder jaar houden we in maart/april een paaseieren actie in Midwolda en Oostwold.
   Dit doen we met behulp van zoveel mogelijk leden en hun ouders en proberen zo de contributie zo laag mogelijk te houden.

Uitvoering

De uitvoering wordt jaarlijks gehouden in de sporthal de Rietkraag aan de Binnenlanden 52 te Oostwold. Tijdens de uitvoering kunt u genieten van een gymnastiek- en show voorstelling.
Dit is altijd een mooie happening voor jong en oud.
In de pauze wordt er een verloting gehouden.

Ledenjaarvergadering

Ieder jaar houden we een ledenjaarvergadering waarbij we de leden informeren over de activiteiten van het afgelopen jaar, en waar we ook graag reacties en opmerkingen van de leden horen om zo S.V. MidOost tot een bloeiende en gezellige vereniging te maken waar iedereen zich thuis voelt.

Afsluiting van het jaar

Ieder jaar voor de zomervakantie organiseren wij een afsluitingsfeest.
Dit festijn is voor alle leden.
Er zijn allemaal verschillende activiteiten.
Ook is er voor iedereen een hapje en een drankje